Forny dit hjem med et simpelt trick

Synes du, at dit hjem trænger til fornyelse og en god opgradering? Og vil du gerne have en nem løsning, der ganske let, meget hurtigt og til billige penge giver dig en fornemmelse af netop forandring? Så er der især et trick, der kan gøre hele forskellen.


Her er der selvfølgelig tale om at bruge et akustikpanel. De er meget hurtigt blevet populære i hjem i både Danmark og hele Norde,n og derfor vidner det naturlige materialer i dag også om den nordiske, moderne og minimalistiske stil. Det betyder også, at det er et element, der er nemt at forene med næsten enhver indretning, hvorfor et akustikpanel helt sikkert også vil pynte på en af dine vægge.


Du får et væld af muligheder for at være kreativ

Og du har et hav af muligheder med dine akustikpaneler.

Du kan vælge at beklæde hele vægge for på den måde at skabe en gennemgående flade. Det giver ro til øjet samtidig med, at det udgør et massivt blikfang. Du kan dog også vælge, at det kun er mindre områder af din væg, der skal beklædes for på den måde at skabe et mere kunstnerisk og æstetisk udtryk.

Det viser, den frihed du får med det smukke træ – noget, der også gælder farven.

Du kan nemlig vælge forskellige sorter og nuancer af træ, hvilket igen øger dine muligheder for kreativ frihed.


Se de mange løsninger

Men det stopper ikke her.

Fordi akustikpanelerne er blevet så populære, findes der i dag også en lang række forskellige løsninger til disse, som gør dem ekstra brugbare for dig. Du kan altså tilkøbe for eksempel knager og hylder, der let placeres mellem de små trælameller. Eller du kan finde lystrimler og -rør, der lyser din væg op, som var den et kunstværk i sig selv.

Så hvad drømmer du om?