Benyt dig af den rigtige dørautomatik på din arbejdsplads

Hos døråbningsautomation tilbyder de forskellige systemer og produkter, så du kan finde den løsning, der passer bedst til dig, dine behov og krav. De løsninger, de tilbyder, er nøje udvalgt til at håndtere områder med høj trafik, hvor døråbninger oplever mange ind- og udgange. Det er i disse tilfælde vigtigt, at dørautomatikken er lavet af solide materialer, der kan modstå barske forhold og holde i mange år. De har også overvejet designet af deres produkter for at sikre, at de passer ind i moderne byggeri. dørautomatik deres dørautomatiseringssystemer er perfekte til områder med stor trafik, hvor døråbninger oplever mange ind- og udgange. I disse tilfælde er det vigtigt, at dørautomatikken er lavet af solide materialer, der kan modstå hårde forhold og holde i mange år. De har også overvejet designet af deres produkter for at sikre, at de passer ind i moderne byggeri. Læs mere omkring dørpumper og dørautomatik online her.

Få de rette døre til dit erhverv med dørautomatik

Dørpumper og dørlukkere anvendes, når du ønsker, at døren skal lukkes mekanisk, og når døren ikke må stå åben. F.eks. branddøre og sikkerhedsdøre. Både indvendige og udvendige døre kan udstyres med dørlukkere. Dørpumper findes i forskellige former og størrelser, afhængigt af hvilken type dør de skal bruges til. Dørlukkere er normalt mindre end dørpumper, da de kun skal yde tilstrækkelig kraft til at lukke døren, snarere end at åbne den også. Dørpumper og dørlukkere er en vigtig del af ethvert sikkerheds- eller sikringssystem, da de sikrer, at døre ikke kan stå åbne ved et uheld. Automatiske døre er en stor hjælp for dem, der har svært ved at åbne og lukke døre selv. Det gælder f.eks. kørestolsbrugere og fysisk handicappede. Automatiske døråbnere kan også reducere fysisk krævende eller akavede stillinger, når døre åbnes, hvilket gør det lettere for alle at komme rundt.

Sikre adgange til dine lokaler gennem dørautomatik

Tidsstyret dørautomatik er en fantastisk måde at styre og kontrollere adgangen til dine lokaler på. Ved at integrere dørautomatikken med et adgangskontrolsystem eller et Trend CTS-system kan du nemt opstille regler for, hvornår dørene skal være ulåste, og hvornår de skal lukkes og låses. Alt dette sker automatisk via de integrerede tidsstyringer, hvilket gør det til en problemfri løsning til travle lokaler.