Catering til private fester fås hos madkonceptet

Mad skal altid være lækker, uanset om det er firmafester eller private fester. Med Madkonceptet er du garanteret den bedste smag, når du bestiller mad. De leverer lækker mad til store og små events med minimum bestilling på 15 kuverter. Bestil derfor fantastiske catering til private fester i høj kvalitet som tapas ud af huset.

Madkonceptet laver catering til private fester af alle slags

Skal du holde en privat fest, så behøver du ikke selv stå i køkkenet. Hos Madkonceptet sørger de nemlig for catering til private fester og lover altid mad med autentisk smag. De har fem værdier, som de altid følger – service, ærlighed, kreativitet, kvalitet og fleksibilitet. De sørger for, at catering til private fester er i topkvalitet, og at du ikke kan andet end at elske maden. Du kan også tage kontakt til dem, hvis der er folk med allergier eller andre ting, de skal tage hensyn til. De lytter nemlig til kundens behov og ønsker, og de implementerer gerne. Derfor er du også sikret, at catering til private fester er noget, de kan gøre på et helt andet niveau, end mange andre. Derudover skal du ikke selv bøvle med mad, allergier og lignende, hvis du vælger catering til private fester. Bestil catering til private fester fra www.madkonceptet.dk.

De leverer tapas ud af huset til små og store events

Bestiller du catering til fester, uanset om det er privat eller ved firmaet, kan det være tapas ud af huset, der bedst passer. Madkonceptet kan love det bedste tapas ud af huset, der er både autentisk, lækkert og kommer i et kæmpe udvalg. Tapas ud af huset kan bestilles som “fingerfood” til et arrangement, hvor der er mange mennesker. Det kan være lige det, der er behov for, når der foregår andre ting samtidigt. Dog kan tapas ud af huset også serveres som buffet eller en 3-retters menu til formelle arrangementer. De kan levere tapas ud af huset til København og omegn og kan levere præcis, hvor du har behov for det, så længe der er nogle til at tage imod. Al mad tilberedes med friske og autentiske ingredienser, så du får den ægte spanske oplevelse, når du bestiller hos dem. Du kan altid tage et kig på det, de tilbyder, eller kontakte dem, hvis du har spørgsmål. Lær mere om deres tapas ud af huset på www.madkonceptet.dk.

Madkonceptet står altid klar med lækker mad i København og omegn. De leverer til store og små arrangementer, men kan også sørge for frokostordninger til virksomheder. Alt deres mad laves af friske og gode råvarer.