Champagneglas

Champagneglas findes i alle former og størrelser, men de har alle én ting til fælles: de hjælper med at få det bedste frem i din boblende vin. Med så mange forskellige typer glas at vælge imellem kan det være svært at vide, hvilket glas der er det rigtige for dig. Vores guide vil hjælpe dig med at udforske de forskellige muligheder og finde det perfekte champagneglas til din næste fest. Champagneflutes er den mest klassiske løsning og er designet til at holde din champagne mousserende så længe som muligt. De har en høj, slank form, der er med til at bevare boblerne i vinen. Champagnetallerkener er en bredere og mere lavvandet løsning, som gør det lettere at frigive champagnens aromaer. Find champagne glas lige her!

Champagneglas – Bedste løsning

Champagnekupéer er en kortere og bredere løsning, der er perfekt til at dele. Champagnetallerkener har en dyb skål, der giver dig mulighed for at hvirvle din champagne og frigive dens aroma. Champagnetulipaner er designet til at fange boblerne i vinen og fremhæve dens smag. Uanset hvilken type glas du vælger, ved vi, at du vil nyde din champagne endnu mere, når du bruger det rigtige glas! Champagneflutes er den mest klassiske løsning og er designet til at holde din champagne mousserende så længe som muligt. De har en høj, slank form, der hjælper med at bevare boblerne i vinen. Champagnefløjter er bredere og lavere, hvilket gør det lettere at frigive champagnens aromaer. Champagnekupler er en kortere og bredere løsning, der er perfekt til at dele. Champagnetallerkener har en dyb skål, der giver dig mulighed for at hvirvle din champagne og frigive dens aroma. Champagne-tulipaner er designet til at fange boblerne i vinen og fremhæve dens smag. Uanset hvilken type glas du vælger, ved vi, at du vil nyde din champagne endnu mere, når du bruger det rigtige glas!

Champagneglas – Skål

Champagneglas, også kaldet coupe-glas, er flade glas, som var populære i 1940’erne og 1950’erne. De bruges nu ofte til drinks som f.eks. martinier. Coupe-glas giver champagne et stort overfladeareal, hvilket gør, at kuldioxiden fordamper hurtigere. På den anden side udstråler de glamour og elegance. Champagneflutes og tulipanglas er højere end coupe-glas, hvilket gør, at der kan slippe mindre kuldioxid ud. Champagnefløjter er også smallere end coupe-glas, hvilket koncentrerer champagnens aromaer. Tulipan-glas har en skålform, som fanger champagnens bobler og aromaer.