Den sodeste gaveindpakning kan være bedre end selve gaven

Vi husker nok alle tiden som barn, hvor vi flåede vores gavepapir op på juleaften, for at finde ud af det var en blød pakke fra tante Oda, igen. Gavepapir og indpakning af gaver og pakker, har i vores tid mistet lidt af dets prestige, hvor man i vores bedsteforældres tid ikke kunne gå til købmanden, uden at komme hjem med sirlige pakker. Lidt ekstra indsats på gaveindpakningen kan vække begejstring hos store og små!

Hvad skal man bruge til en god gaveindpakning?

Gavepapir er jo et must kan man sige. Ellers kan man jo se, hvad der er inden i. Ikke sagt at det behøves at være guldbelagt og alt muligt. Det kan blot være avispapir, som får en pæn sløjfe omkring sig – bare det er gjort med kærlighed. Et bånd kan være almindeligt gavebånd, men det kunne også være et satinbånd eller lignende, hvis man lige skal score ekstra kegler på sløjfen omkring pakken. Et kort eller manilamærke er også alfa og omega for at have basis til en god gaveindpakning. Man skulle nødigt blive beskyldt for at være tante Oda, som afsender.

Det ekstra pift

Noget som lige giver det ekstra pift til en gave kan være at tilføje en lille genstand under båndet eller i sløjfen. Dette kan være en tørret blomst eller et lille vedhæng til juletræet, hvis det er den tid på året. En lille gave uden på gaven, er for det meste noget som både store og små synes er spændende og viser ekstra omtanke med gaven.

Man kan også gå hele vejen og få fat i en glimmer spray, og så bare gå amokka på gaverne, så de bliver til glimrende gaver, så at sige. Det er kun fantasien, som sætter grænser her, og man skal endelig bare prøve sig frem, når det kommer til indpakning.