Derfor bør du have en new yorker skydedør og en glasvæg til boligen

En glasvæg til boligen eller en New Yorker skydedør mellem et rum og et andet er to fantastiske måder til at skabe mere rum og lysgennemgang i dit hjem. De er også perfekte, hvis du ønsker at skabe en åben forbindelse mellem to rum, men hvor der samtidig kan skærmes af for støj og lugte, når du ønsker det. To ting, som de inde hos www.firstfloorcph.dk er specialiseret inden for.

En glasvæg til boligen: Et moderne og stilrent udtryk

En glasvæg til boligen er en elegant løsning, der kan give et moderne og stilrent udtryk til dit hjem. Med en glasvæg til boligen kan du også nemt skabe en åben forbindelse mellem to rum uden at skulle åbne en dør. En glasvæg kan også bruges til at skærme af for støj og lugte, hvilket er perfekt, hvis du har et køkken eller et badeværelse i nærheden af din stue. En glasvæg til boligen er ligeledes også perfekt at bruge til mødelokalerne, idet man ikke bliver forstyrret af eksempelvis støj.

Hos First Floor CPH kan du få lavet en glasvæg til boligen i forskellige design, således det passer ind i dit projekt. Du kan også vælge mellem forskellige typer af glas, så du kan finde den løsning, der passer bedst til din bolig eller din arbejdsplads. Vil du have en glasvæg til eksempelvis brusekabinen, så vil du med sikkerhed helst have matteret glas. Men er det en glasvæg mellem stuen og køkkenet eller til mødelokalerne, er du måske mere interesseret i gennemsigtigt glas, hvor klart lys kan fylde rummet.

De mange fordele ved at vælge en New Yorker skydedør fra First Floor CPH

En New Yorker skydedør er ligesom en glasvæg til boligen en moderne og elegant løsning. Med en New Yorker skydedør får du en glat og stilren dør, der passer perfekt til moderne hjem. New Yorker skydedøre er lavet i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at skydedøren vil holde i mange år.

Mange vælger en skydedør – eller generelt en New Yorker skydedør – til deres hjem, fordi det er en praktisk løsning. En løsning, hvor døren kører frem og tilbage ved væggen og ikke åbner ud i rummet. Det giver mere plads, og hvis døren derudover er lavet i gennemsigtigt glas, føles huset større for samme antal kvadratmeter. For børnefamilier kan en New Yorker skydedør være en god investering, hvis man har en trappe. Her kan skydedøren bruges som afskærmning, således små børn ikke falder ned ad trappen og slår sig.

Find den New Yorker skydedør, der passer bedst til din bolig på www.firstfloorcph.dk.