Din krop dit udseende dit valg

Hvordan ser du dig selv? Ved hjælp af et spejl, selvfølgelig… Ha ha. Nej, spørgsmålet er ment en lille smule mere filosofisk end det. Du er din egen person med din egen stil, identitet og personlighed. Hvilket ofte afspejles i den måde du klæder dig på og hvordan du opfører dig. Hvis du føler trang til forandring i livet, så er dit udseende noget af det nemmeste at ændre. Tøjstil og frisure er lette at skifte og lege med, men nogle personer vælger en mere permanent forandring, nemlig en tatovering.

Synlig eller ikke synlig?

Der kan være mange grunde til at få en tatovering. For mange er det bare fordi, de synes en kunstnerisk kropsudsmykning er flot. Men det er ikke alle, der vælger at få den på et synligt sted kroppen. Måske er det nok for dig at vide, at du har en farverig sommerfugl på skulderen under tøjet, mens andre gerne vil vise deres udsmykninger frem. For nogle kan det være hele formålet med at blive tatoveret: Se på mig!

Hvordan ser du dig selv? Har du lyst til at få en kreativ blæktegning på kroppen, kan du henvende dig til en af de mange dygtige tatovører i Danmark. For eksempel Tattoo shop i København, hvis du bor i hovedstadsområdet. Søg online efter en tattoo shop nær dig.

Vær sikker før du beslutter dig

I modsætning til dit tøj og din frisure kan en tatovering ikke uden videre byttes eller ændres. Derfor kan du med fordel tænke dig om en ekstra gang, inden du beslutter dig for at få en. Som nævnt, kan dit udseende påvirke, hvordan andre opfatter dig. Husk ligeledes på, at vi forandrer os gennem livet. Det brændende dødningehoved, som du synes passer til din personlighed lige nu, virker måske slet ikke som dig om tyve år. Måske fortryder du også placeringen på panden…