Drommer du om en smuk sommerglod aret rundt

Der er ikke noget, der føles så friskt, så lækkert og så skønt som en lækker, sommerglød. Det er noget, der får huden til at stråle, og vi vil straks føle os mere energiske. Desværre er der mange, der efter sommerperioden mister denne glød, hvorfor der blot er tilbage, at længes efter den og at glæde sig til, at det igen bliver sæson for bare arme og ben.

Heldigvis er det ikke en nødvendighed, der findes nemlig en anden løsning, du kan gøre brug af, når du gerne vil have en smuk sommerglød hele året rundt.

Oplev en varm glød med selvbruner dråber

Og her er der heldigvis ikke tale om skadelige solarier og besvær med spray tan. I stedet bør du tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med selvbruner dråber. Med sådanne slipper du for at skulle kæmpe med at smøre dig selv ind i selvbruner og den frygt, der efterfølgende kan opstå for knap så smarte linjer.

Selvbruner dråber blander du blot et par dråber af i den creme, som du normalt bruger og smører dig ind i. Herefter påfører du cremen med selvbruner dråberne, og lader det trænge godt ind i huden. Vent gerne 10 minutter, inden du klæder dig på for at sikre, at cremen er tørret godt ind i din hud.

Du har mulighed for at bruge selvbruner dråber i både ansigtet og på kroppen. Til ansigtet anbefales 1-3 dråber, og til kroppen bør du bruge 5-8 dråber.

Opbyg gradvist den ønskede farve

Med selvbruner dråberne vil du få en solbrun og varm glød – og det er helt uden den velkendte og knap så rare lugt af selvbruner. Gradvist, når du brugerne dråberne i din creme, vil du opleve at få opbygget en diskret solbrun farve i den grad, som du ønsker.