Gør noget for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen få en frugtordning

En frugtordning på arbejdspladsen er mere end bare en daglig samling af friske frugter. Det er et symbol på omsorg og velvære for medarbejderne, og kan give dem lidt ekstra lyst til at gå på arbejde hver dag. Det er en simple gestus, som kan have en betydelig indflydelse på arbejdsmiljøet og medarbejdernes generelle trivsel.

Naturlig mæthed

En frugtordning kan fremme samarbejdet og fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen. Når medarbejderne samles omkring frugtkurven, skabes der en uformel og afslappet atmosfære, hvor de kan tale og interagere med kolleger på tværs af afdelinger og hierarkier. Dette kan bidrage til at nedbryde barrierer og opbygge stærkere relationer mellem medarbejdere og afdelinger. Du kan få frugt ved Økologisk FirmaFrugt til virksomheder i Økologisk FrugtKurve & øko FrugtKasser erhverv. Bestil FirmaFrugt i dag.

Goder på arbejdet kan være med til at øge motivationen

Endelig er fordele som frugt- eller frokostordninger noget der kan bidrage til at forbedre arbejdsmoralen og produktiviteten. Når medarbejderne føler sig værdsatte og plejet, er de mere tilbøjelige til at være motiverede og engagerede i deres arbejde. Hvis I er interesserede i en frugtordning, så kan I læse mere her: Firma-frugt.dk er FirmaFrugt i FrugtKurve og FrugtKasser. Firmafrugtordning til virksomheder.

En frugtordning kan også med rette kombineres med goder i form af lækre drikkevarer – måske ekstra god kaffe eller the – eller måske er medarbejderne egentlig interesserede i noget helt andet.

Lyt til jeres medarbejdere

I kan få meget ud af at spørge medarbejderne, hvad de kunne være interesserede I at modtage af ekstra goder eller fordele. Det kan også være ting som tilbud om massage, flere medarbejderarrangementer, teambuilding eller noget helt andet.

Særligt i mindre virksomheder kan det betale sig at spørge dem, fordi du har mulighed for at høre hvad de hver især tænker. Eller måske findes der gode tilbud i nærområdet, som I kan gøre brug af. Det er værd at undersøge, så I kan give jeres medarbejdere et lille boost i motivationen.