Greenline anlægsgartner træpleje

Er du på jagt efter en dygtig anlægsgartner til anlægsarbejde, træfældning, håndtering af regnvand eller andet? Så kan du med fordel besøge https://www.gltp.dk/, hvorfra vi tilbyder netop denne type service.

Hvem er GLTP?

Greenline Anlægsgartner & Træpleje drives af Robert Werner, som er en erfaren specialist inden for anlægsgartnererhvervet og rollen som træplejer.

For mange danskere er haven et personligt område, og et område med stor betydning, så snart vejret tillader os at nyde livet udendørs.

Af samme årsag leverer vi individuelle løsninger, som skræddersyes husejerens (eller boligforeningens) behov.

Vi er desuden af den overbevisning, at man er nødt til at være en passioneret fagmand for at levere resultater. Heldigvis er personalet hos GLTP født med ’grønne fingre’ og lever for gode naturlige og bæredygtige løsninger til private såvel som erhverv.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder et godt udvalg af haveservice.

Træpleje, beskæring og fældning – Det er ikke en garanti, at dine træer vokser, som du havde drømt om det. Derfor kan der blive behov for at pleje og beskære dem, så du f.eks. får bedre udsyn fra din bolig eller får fjernet grene m.m., som ellers kan styrte til jorden ved storm.

Hvad end dine behov er, kan vi gå ind og fælde træet, udføre topkapning hvor almindelig fældning ikke er mulig eller simpelthen bare beskære ud fra de forhold, der skal være med til at sikre drømmehaven.

Håndtering af regnvand – De stigende mængder regnvand i Danmark giver flere og flere udfordringer med oversvømmelser og samlinger af nedbørsvand.

Vi hjælper med at etablere taghaver, regnbede, faskiner og permanente belægninger.

Anlægsopgaver – Støttemur, ny sti lagt med flotte sten, forslag til at samle huset og haven bedre? Vi klarer belægningsopgaver, så indkørsel, terrasse og opholdsområder er stabile og flotte at se på.

Vedligeholdelse – Som anlægsgartner leverer vi naturligvis vedligeholdelsesløsninger til private, foreninger og erhverv, som ønsker en flot og indbydende have. Vi klarer bede, hækklipning, græsslåning, beskæringer, fjerner ukrudt og meget mere!

Kontakt os endelig for at høre mere om, hvordan vi kan forvandle din have.