Hvorfor din virksomhed bør investere i en frokostordning

Som virksomhedsejer har du formentlig allerede overvejet mange forskellige måder at øge medarbejdernes trivsel på. Men har du nogensinde tænkt på at implementere en frokostordning på arbejdspladsen? Hvis ikke, så bør du måske overveje det. En frokostordning kan nemlig have en række fordele, både for medarbejderne og for virksomheden som helhed. I dette blogindlæg vil vi se nærmere på, hvorfor det kan betale sig at investere i en frokostordning, og vi vil også give et eksempel på en virksomhed, der tilbyder sådan en frokostordning i København.

Bedre trivsel blandt medarbejderne

Måske er det mest åbenlyse argument for at tilbyde en frokostordning, at det kan være med til at øge trivslen blandt medarbejderne. Når man har mulighed for at spise frokost på sin arbejdsplads, slipper man for at skulle bruge tid og energi på at finde et egnet spisested. Det kan være med til at skabe en mere afslappet atmosfære på arbejdspladsen og give medarbejderne mere energi til at klare eftermiddagens opgaver. Dermed kan en frokostordning faktisk bidrage til at øge produktiviteten på længere sigt.

Større socialt samvær

En frokostordning kan også være med til at skabe større socialt samvær mellem medarbejderne. Hvis alle spiser frokost på samme tid og sted, kan det skabe en mulighed for, at medarbejderne lærer hinanden bedre at kende på tværs af afdelinger og teams. Det kan igen føre til et mere tilfredsstillende arbejdsmiljø og øget samarbejde på tværs af organisationen.

Bedre mad til en fair pris

Hvis man har en frokostordning i virksomheden, kan man ofte få bedre mad til en fair pris, end man ville kunne få hos nærmeste sandwichbar eller café. Det skyldes, at leverandørerne kan udnytte stordriftsfordele og dermed få bedre råvarer til bedre priser. Det kan i sidste ende også betyde, at medarbejderne får en sundere og mere varieret kost, hvis der fokuseres på sunde råvarer og madlavning.

SERWIZ’s frokostordning i København

Hvis du som virksomhed overvejer at implementere en frokostordning, så er SERWIZ’s frokostordning måske værd at overveje. SERWIZ’s frokostordning er unik, idet den tilbyder både sund og bæredygtig mad, som samtidig er velsmagende og varieret. De sætter særligt fokus på sunde og gode råvarer, og sørger for at skræddersy menuerne til virksomhedens ønsker og behov. De leverer til virksomheder i hele København og omegn og har allerede stor erfaring med at tilbyde frokostordninger til alle slags virksomheder.

En frokostordning kan altså have mange fordele både for medarbejdere og for virksomheder generelt. Det kan hjælpe med at øge trivslen, skabe større socialt samvær, give bedre mad til en fair pris og hjælpe med at øge produktiviteten på arbejdspladsen. SERWIZ’s frokostordning er et eksempel på en sådan ordning, der kan tilbyde sund og velsmagende mad til alle slags virksomheder i København.