Hvorfor er en badeponcho til vinterbadning vigtig

Langt de fleste som dyrker vinterbadning bruger en badeponcho. Måske undre du dig og tænker hvorfor i alverden, skulle du bruge en badeponcho til vinterbadning. Vinterbadning skal være være koldt, men faktisk skal du jo også ud af vandet igen og derfor kan en varm og blød badeponcho gøre underværker, når du skal klæde om. Badeponchoer fås til både børn og voksne, så fortvivl ej når  begynder at lede efter den helt rigtige poncho.

Det unikke ved bade ponchoen er blandt andet,  at langt de fleste er fremstillet i en tyk bomuld. Dette materiale er med til at suge vand fra kroppen, når du klæder om og samtidigt skærmer det tykke materiale mod vind. En badeponcho er derfor idéel til omklædning både før og efter en tur i det kolde vand.

En badeponcho er aktuelt gennem hele året. Højsæsonen for vinterbadning er naturligvis i vinterhalvåret, men faktisk er bade ponchoen smart og praktisk gennem hele året. Brug den på stranden om sommeren, eller efter du har været i bad. Badeponchoen er dejlig at tage på og den er perfekt inden til omklædning uanset om du dyrker hardcore vinterbadning eller blot svømmer i det lokale havnebassin.

Badeponchoen passer til både mænd og kvinder. Faktisk kommer de fleste badeponchoer i en one-size model og derfor passer de også stort set alle. Langt de fleste ponchoer er lavet med arme og lommer til både bil nøgler og telefon. En god badeponcho har selvfølgelig også en hætte, som skærmer for vind og regn.

Køb en badeponcho efter smag, pris og behov. En tyk og varm badeponcho vil altid koste mere end en billig og tynd poncho. Vælg derfor din poncho med omhu. Pris og kvalitet hænger i højeste grad sammen.

En badeponcho er i bund og grund bare nogle stykker stof som er syet sammen. Nogle laver også selv badeponchoer og er du skarp med symaskinen og målebåndet, så kan det være et hyggeligt projekt at fremstille sin egen badeponcho til vinterbadning.