Kørestole til forskellige behov

Har du brug for en kørestol i en kortere eller længere periode, eller måske som en permanent løsning på grund af alderdom, en ulykke, sygdom eller efter en skade? Da er det uhyre vigtigt, at du vælger en, der matcher dine behov, dine ønsker for din livsstil og dit funktionsniveau, både det aktuelle og det fremtidige. Du kan evt. vælge at have flere kørestole, fx kan en letvægtskørestol eller en sammenklappelig kørestol være rart at have, når du skal på besøg hos familie og venner, eller når du skal på tur.

Du skal altså se på, hvordan du gerne vil bruge kørestolen, og hvad du gerne vil kunne med den.

Stort udvalg i kørestole

Et af de steder, hvor du finder et stort udvalg i kørestole til forskellige behov og i forskellige prisklasser er hos Seniorsalg.dk. Her har de kørestole, der egner sig til dig, der har brug for en stol, som en permanent løsning i din dagligdag, og stolene, der bare skal fungere som en ekstra aflastning eller kun skal være i brug for en afgrænset periode.

Når du skal vælge stolen, skal du selvfølgelig se på, hvilket behov du har. Skal du bruge stolen mange timer hver dag? Skal du kunne komme ud og omkring med den, nemt og bekvemt. Har du brug for mere end én – måske en til ude og en til inde? Skal det være en af de dyrere stole eller en billig en?

Spørgsmålene ovenfor er blot eksempler, men de kan hjælpe dig med at afklare dit behov og gøre dit valg nemmere. Er du i tvivl, kan du få rådgivning hos Seniorsalg.dk, eller du kan spørge din læge, en fysioterapeut eller ergoterapeut, som kan fortælle dig, hvad du især skal være opmærksom på i relation til dit funktionsniveau og din situation.

Masser af tilbehør til kørestole

Selve stolen er selvfølgelig det vigtigste, men tilbehør spiller også en væsentlig rolle, når du skal have en kørestol, som du sidder godt i og får brugt. Eksempler på nyttigt og godt tilbehør, der kan øge din komfort og brugen af stolen, er: sædehynde med gelekerne til dig, der bruger stolen mange timer hver dag, solide og robuste benstøtter, stokkeholdere, regnslag, indkøbstasker og meget andet.

Hos Seniorsalg.dk kan du derudover finde masser af gode tips og råd til, hvad du skal se efter, når du skal vælge kørestol og tilbehør til stolen.