Leder du efter et godt spil at spille med dine venner så er dungeons dragons perfekt til dig

Dungeons & dragons er et seriøst spil, som man ikke bør tage let på. Det kræver engagement og dedikation fra alle involverede spillere. Det er ikke et spil, der skal spilles let, og det bør heller ikke tages for givet. Spillerne skal være villige til at arbejde sammen for at få succes, og fiaskoer er altid en mulighed. Det er et spil, der kan nydes af folk i alle aldre, men det er vigtigt at huske, at det ikke er et børnespil. Dungeons & dragons er et spil, som bør tages alvorligt af alle spillere.

Få en dungeons & dragons oplevelse hos Nextlevelgames

De holder meget af dungeons & dragons-oplevelsen hos Next Level Games, da vi selv har spillet mange former for rollespil gennem mange år. De kan varmt anbefale alle at prøve kræfter med spillet, da det hele handler om at have det sjovt og hygge sig. Alle kan spille rollespil, uanset hvem du er, og uanset hvor meget erfaring du har! Det handler bare om at prøve det af og have det sjovt med venner og familie. Alt det andet lærer du op undervejs.

Find tilbehør til dungeons og dragons

tilbehør til dungeons & dragons: tegn – kampkort og fliser – terninger – kort – mapper – bøger – startsæt

Hvis du leder efter måder at ændre og supplere dit Dungeons & Dragons-eventyr på, har de en række forskellige former for tilbehør at vælge imellem. Dette omfatter figurer, kampkort og fliser, terninger, kort og mapper. Med så mange muligheder kan du blande og matche, så det passer bedst muligt til dine personlige behov og smag. Så uanset om du leder efter noget specifikt eller bare søger inspiration, er de sikre på, at du kan finde noget, der kan hjælpe dig med at tage dit spil til det næste niveau.

Hos nextlevelgames.dk har de en række produkter, der er specielt designet til at introducere nye spillere til verdenen. Disse to produkter er: Starter Set og Essentials kit, som begge har til formål at hjælpe den nye spilgruppe med at komme i gang med deres rejse.

Starter-sættet indeholder det absolutte minimum, du har brug for for at komme i gang med at spille. Det indeholder et udsnit af Basic Book med alle de essentielle grundregler, en guide til Dungeon Master til sit første eventyr, 5 præfabrikerede karakterark og 6 stykker terninger. Dette sæt er et godt valg for alle, der aldrig har prøvet Dungeons & Dragons før, og som bare gerne vil prøve det en gang.