Sadan kan en darlig ryg behandles

En øm ryg kan være en enorm belastning i hverdagen. Desværre er der i dag rigtig mange, som lider af smerter i ryggen. Vores arbejdsstillinger har ændret sig, samtidig med at mange også bruger fritiden på at slænge sig i sofaen eller have hovedet nede i en skærm. Dette kan være med til at give dig alvorlige rygproblemer, som vil kunne mærkes mange år i fremtiden. Det kan også være, at du genetisk lider af problemer i ryggen, hvilket kan føre til en Udredning og behandling med rygkirurgi.

Få øvelser og klarhed ved en fysioterapeut

Meget af vores bevægelse sidder i ryggen, og skader andre steder i kroppen, kan også ofte opstå som følge af en dårlig ryg. Oplever du jævnlige smerter, og er du meget generet af din ryg i hverdagen, kan du starte til Fysioterapi i Vordingborg. Ved at starte et forløb op, kan du sammen med din fysioterapeut blive klogere på, hvor netop dine smerter stammer fra. Måske det er for meget kontorarbejde, og måske det i virkeligheden ligger dybere, og er noget du er født med. Du vil her formentligt få nogle øvelser, som skal være med til at stabilisere din ryg, så du forhåbentlig kan gå uden skader i fremtiden.

Overvej en operation, hvis du ikke oplever bedring

Er øvelser fra din fysioterapeut ikke nok, kan det være at der skal en operation til. Det er ikke i alle tilfælde, at daglige øvelser og træning af ryggen, får smerterne til at forsvinde. Vær her opmærksom på, at en operation ikke blot gives til enhver. Inden du får tilbudt operationen, vil lægerne nøje have undersøgt, hvorvidt der er andre muligheder for, at din ryg vil komme i bedring. Operationer er ikke uden farer, hvoraf de kun bliver udført som sidste udvej. Start derfor med et træningsprogram, og ty til operation, hvis det ikke bliver bedre.