Sadan passer du bedre pa dit har

Sundhed er generelt vigtigt for rigtig mange mennesker, men hårets sundhed er noget, som rammer helt tæt hos mange mennesker. Vi vil alle gerne have, at vores hår ser sundt og flot ud, i så mange år som muligt. Derfor er mange også interesserede i hvad de helt konkret kan foretage sig, for at passe bedre på deres hår. Dette kigger vi nærmere på i nedenstående artikel, hvor du får 3 tiltag, som du kan begynde at implementere i din livsstil, for at passe bedre på håret.

Brug beskyttende b3 shampoo

Hvis du er typen, som bruger mange hårprodukter eller ofte farver hår, så er det måske nødvendigt, at du også modvejer den skade, som dette kan give håret, med andre tiltag. Her kan du f.eks. anvende en b3 shampoo, som går ind og beskytter bindingerne i håret og dermed gør det stærkere. Mange har oplevet, at deres hår efter en farvning bliver tyndere, eller måske endda i nogle tilfælde begynder at falde af. Dette kan du modvirke med b3 shampoo, som vil give dit hår de bedste chancer.

Vask ikke dit hår hver dag

En anden ting, som mange gør ved deres hår, uden de selv tænker over det, er at vaske det alt for ofte. Det er ikke nødvendigt at vaske håret hver eneste dag og dette bidrager ej heller til dit hårs sundhed. Prøv derfor at skære ned på antallet af dage i ugen, hvor håret får en hård vasketur.

Spis vitaminpiller

Vitaminpiller er sundt for dit helbred generelt da det er svært at få tilstrækkeligt med vitaminer i selv de sundeste og mest balancerede diæter. Derfor kan du med fordel supplere med vitaminpiller, som udover at bidrage til generel sundhed også vil være bedre for dit hår, negle og meget mere. Dette er en win-win for hele din sundhed.