Ting at lave nar du er gravid

Det er ikke altid nemt at gro et menneske inden i. Graviditet kommer i nogle tilfælde med kvalme, vand i kroppen og stærke hormoner, der kan påvirke humøret og ens adfærd. Derudover er det måske ikke hele tiden det sjoveste at være begrænset i, hvad man kan lave, fordi maven vokser. Derfor kommer der her tre ting, som du kan lave, mens du er gravid, som ikke behøver holde dig tilbage.

Yoga

Det er ikke uhørt, at motion kan være godt for gravide, og træne kroppen stærk til fødslen, men det kan være svært at dyrke den motion, som man plejer, fordi de ekstra kilo tynger en ned, og man gerne vil passe på barnet. Yoga er en sport, hvor du båder træner, vejrtrækning, styrke, og udholdenhed og er muligvis mere skånsom end en intens løbetur. Du kan eventuelt prøv yoga for gravide online, hvor du kan finde forskellige øvelser, der måske kan gøre din gravitet nemmere.

Vær kreativ

Det kan være du bruger meget tid derhjemme, fordi du er gået på barsel eller ikke kan bevæge dig ret meget rundt af den ene eller anden årsag. En god måde at bruge tiden derhjemme på, er at være kreativ i en eller anden afskygning. Det kan være, du finder en gammel eller ny interesse i at male, tegne, strikke eller hækle, spille musik eller lave mad. Der er mange måder, hvorpå du kan være kreativ, og som ikke gør dig udkørt af fysisk anstrengelse.

Læs graviditetsbøger

Dette er en klassiker, men en god en af slagsen. Uanset om du er første gangs eller anden gangs ventende, kan man godt blive nysgerrig eller nervøs for ens graviditet. I graviditetsbøger kan du ofte tilegne dig viden omkring graviditet, fødsel og efter fødsel, som måske kan gøre dig mere tryg og forberedt på din egen graviditet.