Toftild eksperter i alternativt hår med mere end 40 års erfaring

Det kan være meget hæmmende, hvis man mister håret. Og der kan være mange grunde til, at håret falder af. Der er dog heldigvis løsninger, så du kan genvinde hårpragten efter hårtab, og hos Toftild er de eksperter i alternativt hår.

Specialfrisøren Toftild har mere end 40 års erfaring med at hjælpe mennesker med at få håret tilbage på hovedet. Med ekspertise i parykker, toupéer og hårdele kan de hjælpe og vejlede deres kunder, så de får det bedste resultat, der også matcher både personlighed og livsstil.

Parykker, toupéer og hårdele

Når det kommer til alternativt hår, er Toftild eksperter. De forhandler både parykker, hairtoppers og hårdele, og derudover har de også deres egen unikke serie kaldet Hår for Livet by Toftild. De tilbyder derfor et bredt udvalg af alternativt hår til dem, der lider af hårtab.

Udover et stort udvalg af alternativt hår, kan du også få almindelige hårprodukter og særlige produkter, der er lavet specifikt til parykker og toupéer. Online kan du handle deres produkter direkte i webshoppen, så du får din ordre leveret nemt og bekvemt, uden at du skal møde op i én af salonerne.

Få rådgivning og hjælp af det dygtige personale

Hvis du skal bruge alternativt hår, kan du hos Toftild få kvalificeret hjælp af det dygtige personale.

Alle frisører, der arbejder i salonerne, har frisøruddannelse, og desuden er de specialuddannede i parykker, toupéer og produktserien Hår for Livet by Toftild. Derfor kan de også rådgive og vejlede dig i de bedste løsninger, der matcher din særlige situation og livsstil.

Hvis du vil besøge Toftild, kan du gøre det i både Aalborg, hvor den oprindelige frisørsalon startede, i Aarhus og København. Her står personalet klar til at tage imod dig, der har brug for alternativt hår i forbindelse med hårtab.

Book tid til behandling hos Toftild online

Vil du have hjælp til håret hos Toftild? Du kan nemt booke tid til et besøg i salonerne, hvor du kan få kyndig vejledning i hårløsninger og behandlinger. Er det første gang du skal besøge klinikken, skal du starte med en gratis online hårkonsultation, hvor du skal beskrive dit hårtab, samt sende lidt billeder af dit hår. Herefter vender Toftild retur med mulige løsninger, og I kan aftale det videre forløb.

Online kan du booke tid til et besøg i én af de tre saloner i enten Aarhus, Aalborg eller København. Derudover kan du finde en masse info om deres udvalg af produkter, priser på forskellige behandlinger og hårløsninger samt læse mere om hårtab og alternativt hår. Du kan også blive klogere på muligheden for at donere dit eget hår til andre, der lider af hårtab.