Tommy hilfiger hoodie sådan styler du din hoodie

Tommy Hilfiger er et af de mest populære brands globalt, og deres signaturstribe har gjort brandet kendt over hele verden. Deres tøjstil er klassisk og tidløs, men samtidig utrolig moderne. En af deres mest populære styles er deres hoodie – en blød og behagelig trøje, der kan bæres af både kvinder og mænd. Så hvordan kan du style en Tommy Hilfiger hoodie til at se smart og moderne ud? Det vil vi forsøge at besvare i denne blog.

Farver til din hoodie

Tommy Hilfiger hoodies fås i mange forskellige farver, men den mest populære er den røde, blå og hvide variation. Hvis du vil have et klassisk udseende, kan en hvid hoodie kombineret med et par jeans og hvid sneakers give dig et rent og simpelt look. Hvis du vil have en mere gedigen stil, kan du vælge en blå eller rød hoodie med et par sorte chinos eller bukser. Du kan tilføje et par sorte støvler eller sneakers for at fuldføre dit look.

Kombiner med overtøj

En anden måde at style en hoodie på er ved at bære den under en jakke. En denimjakke vil se godt ud med en grå eller blå hoodie, mens en læderjakke passer godt med en rød eller sort hoodie. Tilføj et par sorte jeans og støvler for at skabe en mere kantet og rå stil. Hvis du søger en mere afslappet stil, kan du parre din Tommy Hilfiger hoodie med et par joggingbukser eller sweatpants. Dette look passer godt til en søndag på sofaen, men hvis du vil gøre det mere stilfuldt, kan du bære et par hvide sneakers eller loafers.

Spring ud i nye farver!

En anden måde at style din hoodie er ved at tilsætte mere farve til dit look. Vælg en grøn eller gul hoodie og kombiner den med en lyseblå eller hvid T-shirt, sorte jeans og hvide sneakers. Tilsæt et farverigt ur og en rygsæk, og du vil have et stilfuldt og farverigt udseende. Endelig, hvis du vil have en mere casual og edgy stil, kan du kombinere din Tommy Hilfiger hoodie med en lang denimskjorte. Træk skjorten ud over trøjen, og tilsæt et par sorte leggings og sneakers for at fuldføre looket. Tommy Hilfiger hoodies er en moderne og alsidig del af dit tøj, og de er lette at style på mange forskellige måder. Du kan kombinere dem med jeans, chinos, joggingbukser eller leggings og parre dem med sko eller støvler i forskellige farver. Uanset om du er på udkig efter et casual look til hverdagsbrug, eller et mere elegant look til en aften i byen, så kan en Tommy Hilfiger hoodie hjælpe dig med at skabe en moderne og stilfuld garderobe.