Udvid din træning prøv siddebolds træningsbolde

Går du op i din træning? Eller kunne du godt tænke dig et andet alternativ til din kontorstol, når du arbejder? På Siddebold.dk har du mulighed for at købe en af deres træningsbolde af høj kvalitet, der også fungerer som en siddebold. Lyder det som noget for dig? Så kan du læse mere om det i denne artikel.

En træningsbold er god til dig, der godt kunne tænke sig at lave styrkeøvelser derhjemme. På den måde sparer du tiden til og fra fitnesscenteret ved at lave din styrketræning i hjemmet, og med en træningsbold forbedrer du ikke bare din muskulatur, du styrker også din balance. Hos Siddebold.dk får du træningsbolde af god kvalitet. De bliver produceret hos Ledragomma, som er et italiensk firma, og bliver lavet af et plastmateriale, der er tykt og bliver testet, så du kan være sikker på, at de ikke eksploderer. Ved siden af træningsbolde har du mulighed for at købe siddebolde. Faktisk er Siddebold.dk det eneste sted, hvor du kan få bolde med ben, hvis du hellere vil have en siddebold end en stol, når du for eksempel arbejder.

Find den træningsbold, der passer bedst til dig hos Siddebold.dk

På Siddebold.dk kan du se deres gode udvalg af træningsbolde. Samtidig har de en guide, så du nemt finder den siddebold, der passer til din højde. Boldene har fem størrelser, hvor den mindste, deres XS, er til en højde på 110-140 cm, og deres største størrelse, deres XL, er til en højde på 200 cm og mere. Træningsbolden er god til dig, der har problemer med ryggen, nakken eller lænden, da den giver dig mulighed for at træne musklerne ved disse områder. Vælger du at skifte din kontorstol ud med en siddebold, vil du komme til at sidde på en særlig måde, så du styrker din balance og muskulatur. Samtidig er den med til at medfører, at du får en forøget blodtilførsel til hele kroppen, der ikke blot resulterer i, at du bliver mindre træt, men også får nemmere ved at koncentrere dig, når du skal arbejde. Hvis du køber din nye træningsbold på Siddebold.dk, får du gratis fragt, når du handler for mere end 499 kroner. Samtidig er leveringstiden på kun to til tre hverdage.