Vælg den helt rigtige kattebakke til din kat

Der er et par ting, du skal overveje, når du vælger en kattebakke til din kat. Det første er størrelsen. Kattebakken skal være stor nok til, at din kat kan bevæge sig rundt i den, og den skal have høje sider for at forhindre, at der spredes strøelse uden for bakken. Den anden ting, du skal overveje, er materialet. Nogle kattebakker er lavet af plastik, som er let at rengøre, men som kan være glat for din kat. Andre materialer omfatter keramik og metal, som kan være sværere at rengøre, men som giver en mere sikker overflade for din kat. Den tredje ting, du skal overveje, er designet. Nogle kattebakker har en hætte eller et låg, som kan hjælpe med at holde lugtene inde. Andre har en forhøjet kant, som kan hjælpe med at holde strøelsen inde i kattebakken.

ECO-kattebakken fra det danske mærke Akudim

Der findes masser af kattebakker, som ikke koster dyrt. En mulighed er ECO-kattebakken fra det danske mærke Akudim. Bakken er praktisk designet med en god kant, der minimerer spild af kattegrus, og den er fremstillet af genbrugsplast. En anden budgetvenlig mulighed er en lukket kattebakke. Disse bakker har typisk en lavere pris end åbne bakker og kan være med til at holde rod og lugt bedre inde.

Køb en kattebakke som har fokus på dansk minimalisme

Hvis du er tilhænger af dansk minimalisme, så ved du, at hvert element i dit hjem skal være nøje overvejet. Selv de mest banale ting skal være gennemtænkt for at bevare æstetikken. Og det gælder også din kats kattebakke. Den gode nyhed er, at der nu findes kattebakker, som er specielt designet til at passe ind i denne indretningsstil. De er ofte fremstillet af slanke, minimalistiske materialer som glas eller rustfrit stål og har et enkelt, overskueligt design. Så hvis du ønsker at holde dit hjem rent og stilfuldt, samtidig med at du giver din kat et behageligt sted at gøre sine behov, så overvej at investere i en af disse kattebakker. Hvis du har spørgsmål eller andet til diverse kattebakker, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid give dig et fyldigt svar.