Www dansklysterapi dk fører bl a lysterapilamper og søvnbriller

Vinteren bliver knap så lang, hvis man shopper lidt hos Dansk Lysterapi. Her finder man bl.a. lysterapilamper, søvnbriller samt en række andre smarte produkter til brug i hverdagen.

Bekæmp vintermørket med lysterapilamper

Kan du ind imellem få følelsen af, at en mangel på solstråler i vinterhalvåret har en negativ effekt på dit humør, kan en lysterapilampe måske være noget for dig. Den kan give en lille smule af det lys, som de fleste mennesker, som bor så langt fra ækvator, som vi gør her i Danmark let, kan komme til at savne i vinterhalvåret. Hos www.dansklysterapi.dk er de ekstra opmærksomme på problemet med mindsket antal solskinstimer om vinteren og forsøger at mindske det med en række smarte produkter inden for kategorien lysterapi. ”Flagskibene” i kataloget er deres smarte lysterapilamper. Lysterapilamper giver én let adgang til en smule af det lys, som man savner om vinteren. Det kan give øget velvære, og gøre vinteren lidt lysere.

Butikken har lysterapilamper i flere smarte design, du kan vælge imellem, bl.a. en smart skrivebordslampe, man f.eks. kan tænde imens man arbejder. Der er også mere specifikke design. F.eks. kan du vælge en model du kan montere i bilen, så du kan få lidt ekstra lysterapi, imens du kører til og fra arbejde, eller en lysterapilampe, der er designet som et par briller, så man kan være aktiv imens man ”soler sig”. Med et så fint udvalg af terapilamper at vælge imellem, vil du næsten med sikkerhed også kunne finde en model som passer til dine personlige behov.

Søvnbriller fås i flere smarte design

Et par søvnbriller er måske, hvad der mangler, for at du kan falde i søvn om aftenen. Har du nogle gange problemer med at falde i søvn, kan der nemlig være en helt naturlig forklaring på det; i hvert fald hvis du ofte bruger de sidste timer af dagen foran en skærm. Det er netop her et par søvnbriller kommer ind i billedet. Søvnbriller er nemlig designet til at skille det blå lys i spektret fra. Man kan derfor med fordel tage brillerne på et par timer før sengetid, hvis man godt kan lide at slutte dagen af med en god serie på Netflix, men ikke vil ofre ens nattesøvn på grund af det. Lige nu finder du et godt udvalg af søvnbriller som en del af kataloget hos Dansk Lysterapi, sammen med bl.a. lysterapilamper, og helt sikkert også søvnbriller, der passer godt til dig.